days with rain and questions
ìåñåò ìå âñï÷ç êáé åñùôçóåéò
Σάββατο, Μαΐου 13, 2006
η τρομαγμενη απολαυση

εχοντας στα χερια μου το νέο δισκο του Μ.Δελτα και διαβαζοντας το post του m.hulot θα συμφωνησω πως είναι μια από τις πιο ομορφες δουλειες του.

μια μπορα πανω σου- λυτρωτικη-καταστροφικη.

Το μ.δελτα δεν τον ειχα πολύ προσεξει στους στερεο νοβα.
Μου αρεσε στους τετραγωνο 19 αρκετα.
Αργοτερα αγορασα το «νεπετα» γιατι μου αρεσε το εξωφυλλο και σιγα σιγα τον λατρεψα. Ακομα περισσοτερο στο halcyon days και στο χρωμα της μερας με τη τσανακλιδου.
Αρχισα να βλεπω έναν πολύ ικανο μουσικο, μια ομορφη καρδια να πατα στα πληκτρα και να μου λεει: ειμαι η τρομαγμενη σου απολαυση.
Οι δισκοι που εβγαλε αργοτερα στη klik records δε μπορω να πω πως με ενθουσιασαν – τους ειδα σαν ένα μεταβατικο σημειο του στο οριζοντα- που προσθεσε επιπλεον μια πυρωμενη μαχαιρια με το ουρανιο τοξο του- και τωρα εδώ με το timeless beauty

Πραγματικα timeless και πραγματικα beauty.

Νομιζω η αξια του είναι υποβαθμισμενη στη χωρα μας αλλα τουλαχιστον είναι αυτή που πρεπει να είναι στις καρδιες μας … και θα αυξανεται

Όταν μας δινεται η ευκαιρια να κανουμε κατι ομορφο δε νομιζω πως ειμαστε ολοι τοσο αξιοι

Υ.Γ m.hulot θα διαφωνησω μαζι σου για το layout του δισκου- νομιζω πως είναι βαρετο, ευκολο και ανανταξιο του περιεχομενου, σα χαρτι περιτυλιγματος.
5 Comments:
Blogger m.hulot said...
δεν είναι καθόλου υποβαθμισμένη η αξία του, νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη αξία απ' το να σε εκτιμούν, πόσο μάλλον να σε αγαπούν...
το layout με ξάφνιασε, βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από χιλιάδες pixels και αν το κρατήσεις στο φως γίνεται χρωματιστό, μου θύμισε τις μερες των ντισκοτέκ!

Blogger Rainman said...
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Monsieur Hulot!
Το εξώφυλλο είναι απλά ΓΑΜΑΤΟ! απλώς δεν συμφωνεί με την αισθητική σου. Σαφώς ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά το "βαρετό" και "χαρτί περιτυλίγματος" είναι λίγο άδικοι χαρακτηρισμοί.

Blogger nikitas said...
ego tora na paro to theodeore me to meros moy? na maste 2-2?
(theodore sose me-tha me fane autoi)

gia to layout den epimeno.
pisteuo pantos pos kamia fora to moderno kai metamoderno einai ligo pagides.
to uliko einai omorfo, apla o tropos me ton opoio xrisimopiithike de mou arese, eno antithetos to mikro anoigma mesa me tis fotografies mou arese para poli.

Anonymous Ανώνυμος said...
TI MPORA KAI KATASTROFI, RE FILE, MIPOS AKOUGES LATHOS DISKO? MAS EFAGE O ROMADISMOS, AN DEN SOU ARESOUN OI PALIOTEROI DISKOI TIS KLIK APOKLIETE NA SOU ARESE TO KANOURGIO. PLAKA MAS KANEIS? ME KATI TETOIOUS TOU EDEHNOU POU EHOUN KOLLISEI STIN TSANAKLIDOU EMEINE H ELLADA PISO.

Blogger nikitas said...
esi pou den exeis ta kotsia na mas xariseis to onomataki sou kai pou ksereis apo mousiki (ase na mila kanenas allos pou kserei -opos o m/hulot): de mas xezeis re ntalara